Webwolf Design

Voor PC/ Laptop (lichte achtergond) en mobiel/tablet (donkere achtergrond). Gratis verzending van E-Cards. Nederlandstalig.
Voor meer fotografie: fotografie | fotobewerking

Startpagina / Over

Deze website is bedoeld voor mensen die geinteresseerd zijn in onze fotografie en de bewerkingen ervan. Alhoewel publiekelijk is deze website niet vindbaar via zoekmachines als Google!  Dus als u het contact met deze website niet wilt verliezen, bookmark (Ctrl+D) deze website.  

Elke robot of crawler die probeert deze site te indexeren is ongewenst.  De reden hiervoor is divers. Deze website is primair gebouwd ter ondersteuning van onze off-line activiteiten, internet an sich is geen doel. Ten tweede wil ik zo weinig als mogelijk tijd moeten  besteden aan allerlei snuffelaars die om onduidelijke redenen het nodig vinden ons bekend te moeten maken. En aldus een hoop onnodig verkeer op deze website veroorzaken door allerlei bezoekers te sturen waar wij niets mee kunnen en die nauwelijks iets hebben met hetgeen wij aanbieden.

Bovendien trekt de ene crawler de andere mee omdat men ogenschijnlijk van mening is dat elke website een soort publiekelijk bezit is. Dus krijg je als webmaster bergen spam, met name van zogemaande SEO specialisten die ons beter vindbaar willen maken..... Dat er ook websites als deze zijn die geen aspiraties hebben wereldberoemd te worden, gaat hun bevattingsvermogen te boven. Kortom, wij passen niet in de hokjes en vakjes van de nerd community. En dan worden ze soms boos en gaan ze hacken en verschijnen er teksten en foto's op je website die je er zelf nooit op zou zetten. 

Ik heb gewoon geen zin om grote delen van mijn tijd de website te monitoren en allerlei beveiligingen en afweermechanismen te moeten bouwen. Omgekeerd zetten we zelf ook geen snuffeltechniek in, plaatsen we geen snuffeltechniek (dus geen social media knoppen), verzenden we geen cookies die informatie verzamelen en we laden geen content van andere websites binnen onze frames en pagina's. We zijn gewoon een saaie informatieve website die enkel een paar afbeeldingen laat zien.

Deze e-card service is gemaakt met Piwigo.

Voor meer informatie zie onze andere websites:

.... de webmaster