Simpel Solutions

De Titanic werd gebouwd door professionals, de Ark van Noah door amateurs. Je hoeft geen raktettechnologie te hebben gestudeerd om een website te kunnen maken.

Alles wat er nodig is gezond verstand, een paar meter tekst en een paar foto's om de zaak op te leuken. En een kop koffie wil ook nog wel eens helpen.

not smart

Deze website is niet gebouwd voor smartphones, tablets of andere gadgets. Domweg omdat we veel techniek gebruiken die de meeste van deze apparaten niet ondersteunen. Bovendien bouw je geen website met zo'n apparaat al zal het m.b.v een simpele cms als deze wel gaan. Toch zal een hoop niet werken of zichtbaar zijn op een dergelijke apparaat. Frontend gaat vaak nog wel maar de admin in de backend is vaak niet responsive.

Voor prammeercodes heb je een volledig uitgerust toetsenbord (leestekens) nodig en voor plakken en kopieren is een muis wel handig tenzij je met allerlei dubbelfuncties van het toch al beperkte toetsenbord van zo'n apparaat wilt werken. Dat lukt alleen een octopus goed.

 

Vorige pagina