top of page

DISCLAIMER – PRIVACY – COOKIES

1. Waarom deze privacyverklaring?

We hechten veel waarde aan de bescherming van je privacy en persoonsgegevens. We gebruiken die persoonsgegevens enkel in overeenstemming met de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) van 27 april 2016.

Met deze privacyverklaring willen we duidelijk maken hoe we jouw persoonsgegevens eventueel verwerken en wat jouw rechten zijn. Door gebruik te maken van deze website ga je expliciet akkoord met deze privacyverklaring en de verwerking van je persoonsgegevens.

 

2. Bedrijfsgegevens - Webwolf

Je vindt onze gegevens en contactinformatie in de footer van deze website.
Webwolf is een  kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting.  BTW is dus niet toepasselijk.
Rekeningnr:  BE57 3771 3231 7535
Ondernemingsnummer: 0779.524.761.

3. Welke persoonsgegevens verwerken we?
We verwerken enkel de persoonsgegevens die we nodig hebben en bewaren die slechts tijdelijk.  Als we ze doorgeven aan derde partijen, dan sluiten we met hen een verwerkersovereenkomst waarin zij jouw privacy garanderen.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we op deze website verwerken.


3.1 Contactinformatie
3.1.1 Formulieren
Als je een formulier invult, bewaren we de ingevulde gegevens niet op deze website. Deze worden verzonden naar onze mailbox. Dit is nodig om met jou te kunnen communiceren.

4. Welke andere persoonsgegevens verwerken we?

4.1 Statistieken (Google Analytics)
Wanneer je naar onze website surft, bewaren we bepaalde gegevens in Google Analytics zoals bijvoorbeeld je browsertype, besturingsprogramma, vermoedelijke locatie, uur en dag van consultatie, welke pagina’s je bezocht enz. Deze statistieken zijn volledig anoniem. We gebruiken ze om het surfgedrag van bezoekers te analyseren en de website te optimaliseren.

We hebben een verwerkersovereenkomst gesloten met Google en zorgen ervoor dat jouw gegevens niet verder worden gedeeld.


4.2 Cookies
4.2.1 Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine tekstbestanden die je computer opslaat wanneer je een website gebruikt. Ze brengen o.m. informatie over je browsertype, besturingssysteem, geografische locatie en websitebezoek in kaart.


4.2.2 Welke cookies gebruiken we op deze site?
_ga, _gat en _gid: analyseren je websitebezoek via Google Analytics.
Deze cookies zijn anoniem en slaan geen persoonsgegevens van jou op.
 

4.2.3 Hoe kan je cookies uitschakelen?
Je kan cookies uitschakelen of verwijderen, al zal onze website in dat geval misschien niet optimaal meer werken. Wil je de instellingen voor cookies toch aanpassen? Dan vind je hier instructies voor verschillende browsers:

  • Google Chrome

  • Mozilla Firefox

  • Microsoft Edge

  • Internet Explorer

  • Safari (iOS)

  • Safari (macOS)

 

5. Hoe beveiligen we jouw bezoek en gegevens?
Deze website wordt beveiligd op 3 niveaus:

  • Regelmatige automatische updates dichten eventuele softwarelekken en verbeteren de beveiliging van deze site.

  • SSL beveiligt jouw verbinding met deze site zodat je gegevens niet kunnen worden onderschept door hackers.

  • De firewall filtert alle verkeer naar deze site en voorkomt zo malware en hacking. Vergelijk het met de virusscanner op je PC.

 

6. Welke rechten heb jij?
Als bezoeker en gebruiker heb je rechten die betrekking hebben op je persoonsgegevens. Het zijn en blijven jouw gegevens.
Wil je één van die rechten inroepen? Stuur ons dan even een mailtje. We verwerken je aanvraag binnen 30 dagen nadat jij je identiteit hebt bewezen.


6.1 Recht op informatie
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we verwerken. Op deze website en in deze privacyverklaring doen we er alles aan om dat helder te maken. Heb je toch een vraag? Geef ons dan gerust een seintje.


6.2 Recht op inzage en rechtzetting
Je beschikt over het recht om alle persoonsgegevens die we van jou hebben verwerkt, in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige persoonsgegevens kan je laten wijzigen of verwijderen.


6.3 Recht op beperking van verwerking
Je hebt het recht om de verwerking van je persoonsgegevens (tijdelijk) stop te zetten onder deze voorwaarden:

  • Tijdens de periode die we nodig hebben om de juistheid van je persoonsgegevens te controleren in geval van betwisting.

  • Tijdens de periode die we nodig hebben om de aanwezigheid van gronden voor het wissen van je persoonsgegevens te beoordelen.

  • Bij onrechtmatige gegevensverwerking, als je verzoekt om beperking van de verwerking i.p.v. het wissen van je persoonsgegevens.

  • Als we je persoonsgegevens niet meer nodig hebben voor de verwerkingsdoeleinden en jij ze nodig hebt voor een rechtsvordering.


6.4 Recht om toestemming in te trekken
Je hebt het recht om je op elk moment te verzetten tegen de verwerking van de persoonsgegevens waarvoor je eerder toestemming gaf.


6.5 Recht om je te verzetten tegen automatische besluitvorming
De persoonsgegevens die we via deze website verzamelen, worden niet gebruikt voor automatische besluitvorming.


6.6 Recht op overdraagbaarheid van persoonsgegevens
Als je je persoonsgegevens wil overdragen naar een andere verwerker, dan bezorgen we jou deze graag in een leesbare vorm.


6.7 Recht om te worden vergeten
Je hebt het recht om je persoonsgegevens te laten verwijderen onder deze voorwaarden:

  • Wanneer je persoonsgegevens niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor we ze oorspronkelijk hebben verzameld.

  • Wanneer we je persoonsgegevens enkel hebben verzameld op basis van jouw toestemming.

  • Wanneer je bezwaar maakt tegen de verwerking en er geen dwingende gronden voor de verwerking bestaan.

  • Wanneer je persoonsgegevens onrechtmatig werden verwerkt.

  • Wanneer je persoonsgegevens gewist moeten worden overeenkomstig een wettelijke verplichting.


6.8 Recht om klacht in te dienen
Ben je van mening dat we jouw persoonsgegevens onrechtmatig hebben verwerkt? Dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.

 

7. Wijzigbaarheid van deze privacyverklaring
Het is mogelijk dat deze privacyverklaring in de toekomst wordt aangepast. Raadpleeg deze daarom regelmatig. Deze privacyverklaring werd laatst gewijzigd op 12/02/2024.

 

8. Cookies
Dit Cookiebeleid werd voor het laatst geüpdatet op 12/02/2024 en is van toepassing op burgers en wettelijke permanente inwoners van de Europese Economische Ruimte en Zwitserland

 

1. Introductie
Op deze site, https://www.webwolf.be (hierna: “de site”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze site.


2. Wat zijn cookies
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze site wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

 

3. Wat zijn scripts?
Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze site goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

 

4. Wat is een web beacon?
Een web beacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een site dat gebruikt wordt om verkeer op een site in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van web beacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

 

5. Cookies

5.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de site goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze site makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze site en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelwagen bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.


5.2 Statistieken cookies

Wij gebruiken statistieken cookies om de beleving voor onze gebruikers te optimaliseren. Wij krijgen door middel van statistieken cookies inzicht in het gebruik van onze site. Wij vragen uw toestemming om statistieken cookies te plaatsen.

 

6. Geplaatste cookies
Google Analytics
Google Fonts
Google Maps

7. Toestemming
Wanneer u onze site voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Voorkeuren bewaren’ geeft u ons toestemming om de categorieën cookies en plug-ins te gebruiken die u heeft geselecteerd in de pop-up en welke zijn omschreven in het Cookiebeleid. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze site dan mogelijk niet meer optimaal werkt.


8. Cookies in- / uitschakelen en verwijderen
Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze site werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze sites.

 

9. Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens
U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.

  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.

  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.

  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.

  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.

  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

  • Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactinformatie onder aan dit cookiebeleid. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de autoriteit persoonsgegevens).


10. Contactinformatie
Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot ons Cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactinformatie:

Webwolf - Pieter De Clercq
Perzikstraat 7, 9000 Gent
België
Site: https://www.webwolf.be
E-mail: pieterdeclercq@hotmail.com
Telefoonnummer: +32 474 28 41 29
 

bottom of page